Aito, perinteinen konesaumakatto kestää isältä pojalle

Kaltevalla hallitaan konesaumakaton rakentamisen vuosisatoja vanha peltisepän taito. Konesaumakattojen kestävyys on vuosien saatossa käytännössä moneen kertaan testattu, eikä siis ihme että konesaumakatto on myös arkkitehtien suosikki.

Ylivoimaista kestävyyttä

Perinteiset, huippulaadukkaat konesaumakatot sopivat kaikille katoille, niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kuin suurimpiinkin kerrostalokohteisiin.

Kaltevan peltisepät tekevät aidot ja alkuperäiset konesaumakatot Kuopiosta koko Pohjois-Savon alueelle, joissa kaikki piiput, läpiviennit ja erilaiset taitepellit saumataan kiinni kattoon. Konesaumakatossa sauman sisälle levitetään elastinen tiivistysmassa ja pellit saumataan lujasti toisiinsa kaksinkertaisella kestävällä saumalla.

Konesaumakatto vaatii erityisosaamista

Konesaumakaton tekeminen vaatii erityistä ammattitaitoa, toisin kuin nykyaikaisten jäljitelmä- eli lukkosaumakattojen kasaaminen. Kattopeltiseppä on aito perinteitä kunniottava käsityöläinen joiden jalanjäljissä Kaltevakin kulkee. Kattopeltisepäksi opitaan kokeneiden seppien rinnalla konesaumakattoja tehden. Kaltevalla on lisäksi yksi peltiseppäkoulussa Turussa rakennuspeltiseppämestariksi väitellyt alan rautainen ammattilainen.

Kattopeltiseppämme auttaa mielellään oikeanlaisen katon valinnassa.

Iivo Kaipainen

peltiseppämestari, Kuopio

044 973 5561
Iivo.kaipainen@kalteva.fi