Maksuton arviokäynti

Pyydä paikallinen maalaus­asiantuntija käymään!

Asiantuntijamme tulee kanssasi tarkastamaan kiinteistönne katon tai ulkoverhouksen maalaustarpeen sekä antaa tarjouksen kokonaisurakan toteutuksesta.

Lähetä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä ja sopii ajan vierailulle

Olemme teihin pikimmiten yhteydessä tarkemman ajankohdas sopimiseksi – käynti on maksuton eikä se velvoita teitä mihinkään.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi valita Kalteva kotisi kumppaniksi?

Annamme aina pitävän urakkahinnan, johon sisältyy kaikki tarvittavat työvaiheet. Hinnassa ei tule yllätyksiä, vaan tiedät aina mitä maksat!

Aikataulumme pitävät. Teemme maalaukset aina sovitussa ajassa ja annettujen aikataulujen mukaan. Pidämme teidät ajan tasalla maalauksen ajankohdista.

Olemme savolainen yritys ja pääpaikkamme on Kuopion Neulamäessä. Osaava henkilöstömme koostuu paikallisista ammattilaisista.

Kaikki työntekijämme ovat kokeneita oman alansa ammattilaisia, joilta löytyy vahva osaaminen ja motivaatio työn tekemiseen.

Teemme asiakkaamme kanssa aina kirjalliset sopimukset ja käymme ne läpi niin, ettei mikään jää epäselväksi.

Suosimme kotimaisia materiaaleja ja yhteistyökumppaneita – näin tuemme kotimaamme työllisyyttä ja säästämme luontoa. 

Kalteva Oy

Kalteva on kiinteistöjen ulkoremontointiin ja kunnostamiseen keskittynyt kuopiolainen yritys. Korkean asiakastyytyväisyyden ja toiminnan kehittämisen ansiosta Kalteva on ollut vahvalla kasvu-uralla.

Siirry etusivulle klikkaamalla tästä