Paremman kiinteistön asialla

Kalteva on joukko kiinteistöalan ammattilaisia ja erikoisosaamistamme on kattojen ja julkisivujen maalaus ja pinnoitukset. Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen kiinteistön tuntemukseen ja parhaimman ratkaisun löytämiseen tarpeitasi kuunnellen.

Palvelemme sinua Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa Kuopiosta käsin.

Tavoitteena stressittö­mämpi kokemus kiinteistön kunnostuksesta

Kaltevan tarina sai alkunsa, kun kiinteistöalalla kokemusta ja osaamista kasvattaneet kaverukset halusivat uudistaa perinteistä remontointialaa ja tarjota ammattitaitonsa kiinteistöjen ja asiakkaiden käyttöön.

Starttasimme toimintamme vuonna 2016, jonka jälkeen olemme olleet vahvalla kasvu-uralla korkean asiakastyytyväisyyden ja toiminnan kehittämisen ansiosta.

Periaatteenamme on toteuttaa paras ja stressitön kiinteistön kunnostuskokemus asiakkaalle. Toteutamme kaikki työvaiheet niin huolellisesti ja kestävästi, että työn tulosta kestää tutkiskella vuosikymmenten päästäkin.

Olemme aidosti paremman kiinteistön asialla ja toteutamme kokonaisvaltaisen kuntokartoituksen kiinteistöllesi. Korjausehdotelmassa huomioimme kiinteistön elinkaaren, jotta se saisi mahdollisimman paljon lisää käyttöikää ja suojaa vaihtuvia sääolosuhteita vastaan.

Kotimaista ammattitaitoa

Kalteva työllistää alan parhaimpia ammattilaisia Suomessa. Toteutamme työmaakohteet oman henkilöstömme voimin ja palveleva henkilökuntamme tulee sinulle kunnostusprojektin aikana tutuksi. Voit tutustua Kaltevalaisiin lisää täältä. 

Meille prioriteettina on työntekijöiden hyvinvointi, jonka vuoksi kehitämme aktiivisesti uusia työvälineitä ja -menetelmiä. Olemme alamme suunnannäyttäjä työturvallisuudessa ja henkilöstötyytyväisyydessä, joihin satsaamme jatkuvasti.

Suosimme materiaalin- ja tavarantoimittajissa suomalaisia yrityksiä ja tuotemerkkejä.

Tarvitsetteko apua kotinne kunnostukseen?

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Ammattilaisemme tekevät maksuttoman tarkastuksen vesikatollenne, savuhormillenne sekä antaa halutessanne tarjoukset myös talonne huoltomaalauksesta!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.