Kattopalvelut taloyhtiöille Pohjois-Savossa

Kaltevan erittäin laaja palveluvalikoima kattaa kaikki vesikaton elinkaareen liittyvät toimenpiteet. Toteutamme laajat ja puolueettomat yläpohjan ja vesikaton kuntokartoitukset ja valmistamme tämän pohjalta selkeän kuvallisen raportin, sekä pitkän tähtäimen suunnitelman.

Kalteva hoitaa myös kaikki vesikaton vuosittaiset huoltotyöt vesikourujen puhdistuksista lumien pudotuksiin.

Suurten kattoremonttien lisäksi toteutamme ammattitaidolla myös pienemmät vesikaton ja yläpohjan korjaukset tai kattoturvatuotteiden asennukset.

Katon kuntotarkastuksessa on syytä ajatella kokonaisuutta

Vesikatto ja yläpohja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jossa kaikkien osa-alueiden on toimittava. Näin kiinteistö säilyy säältä suojassa, rakenteet kunnossa ja kiinteistön elinkaari mahdollisimman pitkänä.

Kaltevan kuntotarkastukseen sisältyy vesikaton tarkastuksen lisäksi myös yläpohjan lämmöneristeiden ja ilmanvaihdon, sekä katon alusrakenteiden tarkastukset, mikäli yläpohjaan pääsee kulkemaan.

Ymmärrettävä ja selkeä raportti

Toimitamme tarkastuksesta selkeän ja ymmärrettävän raportin valokuvineen sähköisessä muodossa. Raportti sisältää pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS), joka helpottaa taloyhtiön tai kiinteistön kustannussuunnittelua. Erittelemme raporttiin kiinteistölle tulevat suositellut ja akuutit korjaus- ja huoltotoimenpiteet, joilla kiinteistön elinkaarta saadaan jatkettua mahdollisimman pitkään.

Kattojen pienet korjaukset

Kattovuodon sattuessa ota yhteys Kaltevan henkilökuntaan. Paikallisen kattovuodon käymme hätäkorjaamassa hyvin nopeallakin aikataululla. Nämä korjaukset tehdään yleensä väliaikaisilla menetelmillä, kuten massaamalla.  Tarvittaessa voimme tehdä laajemmankin kuntokartoituksen vuotavaan kattoon, kysy tästä tarjous. Hätäkorjauskäynnin yhteydessä voidaan sopia jatkotoimenpiteistä ja lopullisista korjauksista.

Suoritamme kaikki kattojen korjaukset alkuperäistä kattomateriaalia kunnioittaen. Konesaumakattoa korjaamme perinteisenä peltisepäntyönä ja kermikatoilla noudatamme tiivissaumakatteen asennusohjeita. Emme käytä lopullisissa korjauksissamme mitään väliaikaisia ratkaisuja, kuten tiivistymassoja tai tiivistyspinnoitteita, joilla voi tehdä vain väliaikaisia hätäkorjauksia.

Soita Saulille  050 463 3885

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sauli Kanniainen

Sauli Kanniainen

Myynti, kotitaloudet ja taloyhtiöt, Pohjois-Savo

Kattojen maalaukset ja pinnoitukset

Teemme oikeaoppiset peltikattojen käyttöikää pidentävät maalaukset. Ja koska emme ole pelkästään maalausliike, pystymme tekemään samalla mahdolliset sepän työt ja kattoturvatuotteiden asennukset.

Tiilikatoille teemme kasvustontorjunnat ja sammaleiden poistot. Lisäksi Kaltevalta saa myös tiilikattojen pinnoitukset. Pinnoitusta suunniteltaessa tarkistamme aina aluskatteen kunnon ja tarvittaessa korjaamme sen ennen katon painepesua.

Kattoremontit ja uudisrakennusten kattotyöt

Kattoremonttia suunniteltaessa suosittelemme ottamaan yhteyttä kattoasiantuntijaamme jo hyvissä ajoin. Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa remonttia ja antamassa ammattilaisen näkökulmaa erilaisiin materiaali- ja menetelmävaihtoehtoihin.

Remonttia suunniteltaessa huomioimme aina yläpohjan riittävän ilmanvaihdon ja kosteudenhallinnan, sekä lämmöneristävyyden. Uskomme vahvasti ajatukseen, että oikein tehdyn ja huolletun katon elinkaari on 100 vuotta.

Uudiskohteisiin (ja tietenkin myös remonttikohteisiin) Kalteva tarjoaa aidon konesaumakaton ja ammattipeltisepät.

Olemme apunanne kiinteistönne katon kunnossapidossa

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin katsotaan yhdessä miten voimme teitä auttaa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Viesti ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.