Taloyhtiön talvikampanja

Vesikaton ja yläpohjan kuntokartoitus ilmaiseksi nopeimmille!

Tarjoamme täysimittaisen vesikaton ja yläpohjan kuntoraportin 10 ensimmäiselle meille ilmoittautuneelle taloyhtiölle – taloyhtiön päättäjä, ole nopea ja varmista omasi!

Varaa taloyhtiöllesi maksuton vesikaton ja yläpohjan kuntoraportti täyttämällä lomake

Olemme teihin pikimmiten yhteydessä tarkemman ajankohdas sopimiseksi – huomiothan, että maksuttomia raportteja on varattavissa vain rajoitettu määtä, joten ole nopea!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kampanja voimassa 24.2.2019 saakka tai siihen asti kunnes maksuttomat kartoitukset on jaettu.

Kuntotarkastuksessa on syytä ajatella kokonaisuutta

Vesikatto ja yläpohja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jossa kaikkien osa-alueiden on toimittava. Näin kiinteistö säilyy säältä suojassa, rakenteet kunnossa ja kiinteistön elinkaari mahdollisimman pitkänä.

Kaltevan kuntotarkastukseen sisältyy vesikaton tarkastuksen lisäksi myös yläpohjan lämmöneristeiden ja ilmanvaihdon, sekä katon alusrakenteiden tarkastukset, mikäli yläpohjaan pääsee kulkemaan.

 

Ymmärrettävä ja selkeä raportti

Toimitamme tarkastuksesta selkeän ja ymmärrettävän raportin valokuvineen sähköisessä muodossa. Ilmaiseen kuntoraporttiin on saatavilla lisäksi pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS), joka helpottaa taloyhtiön tai kiinteistön kustannussuunnittelua. Erittelemme raporttiin kiinteistölle tulevat suositellut ja akuutit korjaus- ja huoltotoimenpiteet, joilla kiinteistön elinkaarta saadaan jatkettua mahdollisimman pitkään.